skip to Main Content

Cindy Brander
Ik ben al bijna 10 jaar werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht. Op dit moment ben ik leerkracht van groep 8, maar ik heb ook ervaring opgedaan in andere groepen.
Sinds kort ben ik ook gecertificeerd als kindercoach. Door mijn toewijding en positieve benadering hoop ik het beste in kinderen naar boven te halen.

Yttje Hesselink
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Lerarenopleiding Basisonderwijs. Voordat ik een vaste baan kreeg, heb ik veel invalwerkzaamheden verricht in de groepen 1 t/m 8. Sinds zes jaar ben ik leerkracht in de bovenbouw.
Direct werken met kinderen en met name een positieve bijdrage leveren aan hun ontwikkeling is mijn passie. Als kindercoach en leerbegeleider kan ik hier al mijn energie in steken. Ik hoop kinderen weer beter in hun vel te laten zitten en hun zelfvertrouwen te laten groeien.

Back To Top