skip to Main Content

pYnter biedt bijles en richt zich daarbij op leerproblemen, taakaanpak en concentratieproblemen bij kinderen van 6 t/m 14 jaar. pYnter onderscheidt zich door de nadruk te leggen op het vergroten van het zelfvertrouwen en uw kind positief te benaderen. Daarnaast biedt pYnter huiswerkbegeleiding, advies op maat en de training ‘Ik Leer Leren’.

pYnter kan ook leerbegeleiding bieden, denk hierbij aan:
leerstrategie: wat is een slimme aanpak voor leer-, maak- en rekenwerk
plannen en organiseren van huiswerk, taakopdrachten en vrije tijd extra uitdaging voor (hoog)begaafde kinderen
leerstijl: je talent ontdekken en deze inzetten verbeteren van de concentratie: hoe blijf je bij de les en hoe houd je dit vol
motivatie: wat doe je met ‘geen zin’ en saaie lessen
hulp bij faalangst: hoe ga je om met spanning en stress
leren evalueren: hoe pak je zaken aan en hoe kan het beter
hulp bij anderstaligheid
kinderen waarvan de ouders om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om te helpen bij het leren

Het huidige onderwijs vraagt veel van kinderen

Dit op zowel cognitief gebied (het leren/opdoen van kennis) als op het gebied van werkhouding en taakaanpak. Niet alle kinderen kunnen aan deze hoge eisen voldoen. Onze ervaring is dat het in de klas moeilijk is om deze kinderen de specifieke hulp te kunnen bieden die zij nodig hebben.

Onze missie

pYnter heeft als missie kinderen vroegtijdig hulp te bieden, zodat het opdoen van negatieve ervaringen zoveel mogelijk wordt voorkomen. Voor de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar is gekozen, omdat wij vanuit onze professionele achtergrond veel ervaring hebben in deze leeftijdscategorie. Daarnaast zijn wij van mening dat de hulp die wij kunnen bieden niet geschikt is voor kinderen jonger dan zes jaar.

Waarom pYnter

Wij onderscheiden ons, door bij het bieden van de hulp, uit te gaan van de sterke kanten van uw kind. We benutten de sterke kanten van uw kind bij het aanleren en ontwikkelen van de nieuwe vaardigheden. Dit in combinatie met een positieve benadering zorgt voor het vergroten van het zelfvertrouwen van uw zoon of dochter.

NB: Indien gewenst kunnen wij als vraagbaak dienen voor ouders over de ontwikkeling van kinderen van 4-6 jaar. Ook kunnen wij in overleg bijles en huiswerkbegeleiding geven aan jongeren van 14-18 jaar.

Back To Top