skip to Main Content

pYnter heeft twee kindercoaches die spelenderwijs en oplossingsgerichte hulp bieden aan uw kind.

Soms zit een kind niet lekker in zijn of haar vel. Het voelt zich boos, verdrietig of angstig, heeft weinig zelfvertrouwen, moeite met de scheiding van de ouders, wordt gepest, heeft last van zijn of haar hooggevoeligheid, slaapt slecht, moppert of piekert veel etc.

Bij de volgende signalen of in onderstaande situaties kan pYnter hulp bieden aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar:
hoogsensitiviteit, faalangst of andere angsten, verdriet, woede/boosheid/agressie, pesten of gepest worden, eetproblemen, zindelijkheid, stress/spanningen, moeite met scheiding van de ouders, moeite op sociaal emotioneel vlak, geen of weinig zelfvertrouwen, verkeerd of negatief zelfbeeld en moeite met grenzen stellen.

Wij voeren coachingsgesprekken, gecombineerd met speelse elementen/werkmethoden, waardoor we aan de hulpvraag werken.

Samen ontdekken we welke kwaliteiten en krachten uw kind in zich heeft en hoe deze te gebruiken zijn in de situaties die voor uw kind moeilijk zijn of die nodig zijn om nieuwe vaardigheden te leren. De focus ligt niet op het probleem, maar juist op het realiseren van succeservaringen. Uw kind staat centraal en heeft een actieve rol in zijn of haar eigen ontwikkelingsproces.

Het is de bedoeling om uw kind sterk te maken, een positief zelfbeeld te laten ontwikkelen, in zijn of haar eigen kracht te zetten. Als een kind positief naar zichzelf kan kijken, kan het de hele wereld aan. Uiteraard moet eerst de hulpvraag duidelijk worden. Vanaf dat moment wordt er gewerkt aan oplossingen. Ieder kind heeft de oplossing vaak al in zich; de kindercoach helpt om deze aan de oppervlakte te krijgen.

Back To Top